Yemeni Pavilion at the Muslim Fest Aug 31 to Sep 2, 2018

The Yemeni Canadian Club – at the conclusion of the Muslim Festival and the successful and distinguished participation of the Yemeni Pavilion in the festival in which the all Yemenis in Tronto got together individuals and organizations to work in a manner and do everything possible to introduce Yemen to the Canadian community and the extent of Yemeni Canadians to merge and the positive participation in our second country * Canada * –

Thank you very much and sincere gratitude to all those who attended, participated and volunteered in the success of this excellent event and special thanks and appreciation to;

  • Ruwaida Al-Absi (member of the Board of Directors of the club – Public Relations Manager) on the management of the distinguished and effective coordination between the management of Muslim Fest and all participants in the ceremony.
  • Management of the Yemeni Community in Toronto represented by the Mohammed Abu Haliqah and Mohammed Al-Aidarous to represent Yemen in a wonderful manner in this work and their outstanding efforts to make this participation successful.

* Participants and volunteers from Yemeni Canadian Club Team*;

  • Eng. / Salah Faye on his wonderful effort and his attention to all the technical aspect and designs distinctive and creative paintings
  • Osama Al-Sayagi to attend for 3 consecutive days, coordination, arrangement and processing
  • Ibrahim Al-Serri (Member of the Board of Directors) on the arrangement of bringing the speakers and microphone as well as participating in the traditional dances
  • Dr. Abdulkarim Al-Mutawakil (Member of the Board of Directors and representative of the city of Hamilton) to coordinate and bring the Hamilton team to participate in the cultural dances led by Mustafa Qamhan activities representative in the city of Hamilton
  • The great brothers and brothers; Khalid Jazem, Salman and Ahmad Al-Tifi, Saoud and his father, Ali Nauman, Dr. Ghassan Al-Mikhlafi, Sadiq Bahidra and Maher … for their good efforts in the success of this event.
  • All the wonderful sisters: Nabilah al-Kabsi, Artist Amal al-Baydani, Nadiah Al-Madami, Umm al-Harith al-Aini, Sahar al-Shaykh, Ayah and Hanan Mohammed al-Hashimi, Sindas al-Amari, Nada Bazreh, Reem al-Mukhafi, Budoor Al-Raimi, Ayah, Noor and Raghad Al-Serri, Baliqis Abdulrahman, Rasha and Iman Al-Iryani, Sakinah, Aisha, Dr. Hana and Hiam

* Official Sponsors of the Ceremony *

– Dollar Store (Suleiman Saeed) and all the wonderful gifts donated by him

– Fattil Company (Hossam Al Raymi),

– Numan Trading (Munir Al Hibishi),

– MG Jewelery (Mazen Reza),

– Areej’s drawings

– Adnan incense (Sister Majda)

Thanks to Muasibah Restaurant for allocating some meals for the volunteers.

And to all great friends: Wissam Al-Mahan, Musab Al-Halayani, Abdel-Hak Hambik, Saleh Al-Ammari, Abdulrahman Al-Adoufi, Adnan Al-Deba’i, Mohammed Al Hashimi, Mohamed Al-Hadi, Ahmed Saeed, Khaled Attifa, Faisal Shayef, Mohamed Ghurab, as well as photographers and YouTubers and Monsibah Resturant team and all Yemenis in Mississauga for their regular attendance during the festival.

Working together we will be working on events in other new Canadian cities for a better integration into the Canadian society.

Your Sincerely,

Adil Al-Serri

Founder and President of the Yemeni Canadian Club

http://www.Yemenicanadian.club/

For All Yemen Lovers in Canada

السلام عليكم؛

يتقدم النادي اليمني الكندي – في ختام فعاليات مهرجان المسلم فاست والمشاركه الناجحه والمتميزه للجناح اليمني بالمهرجان والتى فيها تكاتف كافه اليمنين في ترونتو الكبرى من افراد ومنظمات للعمل بشكل دئووب وبذل كل ماهو بالامكان من اجل تعريف المجتمع الكندي باليمن وبالجاليه اليمنيه و مدى قدره اليمنين الكنديين على الاندماج و المشاركه الايجابيه في بلدنا الثانيه *كندا* –

فالحمد والشكر لله الواحد الاحد .

– بالشكر الجزيل و خالص العرفان لجميع من حضر شارك وساهم وتطوع في انجاح هذه العفاليه المتميز و اخص بالشكر والتقدير ؛

– الاخت /رويدا العبسي (عضو مجلس اداره النادي – مسئوله العلاقات العامه للنادي) على الاداره المتميزه للفعاليه وتنسيقه بين ادارة مسلم فست وجميع المشاركين في الحفل.

– اداره الجاليه اليمنيه في منطقه تورونتو الكبرى ممثله بالاخوه الاعزاء ؛ محمد ابو حليقه ومحمد العيدروس لتمثيل اليمن بالشكل الرائع في هذه الفعاليه وجهودهم المتميز لانجاح هذه المشاركه.

*المشاركين و المتطوعين من ادارة النادي* ؛

⁃ المهندس /صلاح فايع على مجهوده الرائع و اهتمامه لكل الجانب التقني والتصميمات المميزه والمبدعه للوحات

⁃ الاخ / اسامه السياغي للحضور لمدة ٣ ايام متتاليه والتنسيق والترتيب والتجهيز

⁃ الاخ / ابراهيم السري (عضو مجلس الاداره) على ترتيب احضار السمعات والمكرفون وكذلك المشاركه في الرقصات الشعبيه

⁃ د.عبدالكريم المتوكل (عضو مجلس اداره النادي ومندوب مدينة هاملتون) للتنسيق واحضار فريق هاملتون للمشاركه في الرقصات الشعبيه ممثله بالاخ مصطفي قمحان مسئول الانشطه لمدينة هاملتون

⁃ والاخوه الاعزاء الرائعين ؛ خالد جازم، و سلمان و احمد الطائفي و الشاب سعود ووالده وعلى نعمان والدكتور غسان و صادق باحيدره وماهر … على جهودهم الطيبه في انجاح الفعاليه.

⁃ وكافه الاخوات الرائعات؛ نبيله الكبسي والفنانه التشكيليه/ امل البيضاني و ناديه المدامي وام الحارث العيني وسحر الشيخ و ايه وحنان محمد الهاشمى وسندس العماري و ندى بازرعه ريم المكحفي وام احمد السري ونور ورغد وايه السري (على توزيعهن للعديا في كل مكان) وبلقيس عبد الرحمن ورشاء و ايمان الارياني وسكينه و عائشه و الدكتوره هناء و هيام

*الراعيين الرسميين للحفل*

– دولر ستور (سليمان سعيد) وجميع الهدايا الرائعه المقدمه منه للحضور

– شركة فتيل (حسام الريمي)،

– نعمان للتجاره (منير الحبيشي)،

– ام جي للمجوهرات (مازن رضاء)،

– اريج للرسوم

– البخور العدني ( الاخت ماجده )

والشكر موصول لمطعم المناسبه لتخصيص بعض الوجبات للمتطوعين.

ولكل الاعزاء الرائعين ؛ وسام المحن و مصعب الحلياني عبدالحق همبيق و صالح العماري و الاخ / عبدالرحمن العدوفي وعدنان الدبعي ومحمد الهاشمي ومحمد الهادي و احمد سعيد و خالد عطيفه و فيصل شايف و محمد الهادي ومحمد غراب بالاضافه الى الاخوه المصورين ويوتيوبرس و عمال مطعم المناسبه وكافه ابناء اليمن المتواجدين في مدينه ماسيساجا على حضورهم بشكل دائم خلال فعاليات المهرجان.

وبتكاتفنا جميعا سنعمل على المشاركه في فعاليات في مدن كنديه جديده نحو اندماج افضل في المجتمع الكندي.

اخوكم /

عادل السري

رئيس النادي اليمنى الكندي

Home Page

For All Yemen Lovers in Canada

Leave a Comment

en_USEnglish